Annual 2022

Memòria anual 2021

Tornada a l'excepcionalitat

Mouse Scroll

2021 en xifres

book

75%

Publicacions en revistes del D1

coins

28,7M€

Pressupost

microscope

28

28 Grups de recerca

Recerca

book

188

publicacions científiques

Aquest any hem realitzat importants descobriments sobre malalties com el càncer i l’envelliment i hem desenvolupat potents eines i tècniques per accelerar la investigació.

Projectes científics

medal

15,5M€

FINANÇAMENT EXTERN

Aquests són alguns dels projectes més importants atorgats el 2021. Finançats per entitats públiques i privades, a través de convocatòries competitives i no competitives, recolzen el compromís de l'Institut amb l’excel·lència en la investigació.

Innovació

building

6

spin-offs actives

Apostem per la recerca d'excel·lència, com a motor del benestar de la societat. Els nostres descobriments amb potencial de mercat han donat lloc a una nova spin-off, i a acords i llicències, així com a noves sol·licituds de patents.

Equip i talent

couple

463

PROFESSIONALS

Atraiem científics internacionals destacats. Aquest any s'han incorporat a l'Institut tres nous joves i brillants PI. El treball excepcional dels nostres científics ha estat reconegut amb diversos premis d'una varietat d'organitzacions.

Comunicació i Participació ciutadana

microphone

>9K

persones a les quals hem arribat a través d’activitats de divulgació

En compliment de les mesures de seguretat i salut en el context de la pandèmia, hem adaptat les nostres iniciatives de divulgació i participació pública, afavorint els esdeveniments i cursos en línia i híbrids (en línia i presencials).

tv

3.4

ARRIBAT MILIONS DE CIUTADANS MITJANÇANT LA CAMPANYA #FUCKCANCER

Aquest any hem llançat una ambiciosa campanya de conscienciació pública: #fuckcancer. Inspirada en un hashtag utilitzat per milions de malalts de càncer a les xarxes socials d'arreu del món, aquesta campanya ha arribat a 3,4 milions de ciutadans a través d'espots de televisió i publicitat digital.

speaker

2.952

IMPACTE ALS MITJANS

Estem fermament compromesos amb la participació de la societat i la promoció del diàleg públic sobre la ciència, augmentant així la consciència social del valor de la recerca. Els nostres descobriments científics han suscitat un gran interès en els mitjans de comunicació, en revistes especialitzades i generalistes, programes de televisió i ràdio, i plataformes en línia.

Captació de fons

logo icon

€2.2 M

Recaptats des del començament del Repte Metàstasi

El Repte Metàstasi és la campanya de captació de fons de l'IRB Barcelona, que té com a objectiu reunir persones i organitzacions per donar suport a la investigació de metàstasis. Fins ara, ha recaptat més de 2,2 milions d'euros mitjançant generoses donacions puntuals o periòdiques, l'organització d'esdeveniments de recaptació de fons, la inclusió de l'Institut en llegats i una varietat d'altres iniciatives.

Gràcies!

Volem donar les gràcies a totes les persones que van contribuir als nostres èxits el 2021.
La metàstasi continua sent responsable del 90% de les morts
relacionades amb el càncer i el nostre compromís per acabar-hi és més fort que mai.

dona

subscriu-te