Barcelona Activa va anunciar ahir que Gate2Brain, spin-off de l’IRB Barcelona, l'Institut de Recerca Sant Joan de Déu i la Universitat de Barcelona, ha estat la guanyadora del seu concurs de pre-acceleració, un programa d'acompanyament a projectes emprenedors amb un alt impacte tecnològic.

 

Amb aquest reconeixement, Gate2brain tindrà al seu abast, de la mà de persones expertes del sector, serveis dirigits a facilitar la posada en marxa dels seus projectes. Al llarg del programa es treballarà en la definició i validació del model de negoci i en les seves habilitats emprenedores. A més, es disposarà d'un espai de coworking per desenvolupar l'activitat i compartir experiències al costat d'una dinàmica comunitat emprenedora.

 

Gate2Brain, liderada per l’alumni de l’IRB Barcelona Meritxell Teixidó, es va fundar el 2020 com a resultat de la investigació dedicada a pèptids amb capacitat per creuar la barrera hematoencefàlica i transportar simultàniament molècules terapèutiques. El seu producte insígnia, G2B-001, és una teràpia prometedora per a un tumor cerebral pediàtric per al qual no hi ha cura.

 

Recentment, Gate2Brain també va participar al Mobile World Capital, a l'event "Innovació i escalabilitat a la per a les noves generacions", organitzat per ​​Foment del Treball, que va versar sobre els reptes i oportunitats per a la nova generació d'innovadores. 

Pots veure la intervenció de la Meritxell Teixidó en aquest vídeo, a partir del minut 35’38’’:

 

 

No podem més que celebrar els avenços d’aquesta innovadora spin-off biotecnològica nascuda de la recerca de l’IRB Barcelona.

 

Enhorabona Gate2Brain i per molts èxits més!