Projectes de recerca en SARS-Cov-2

Imatge
IRBBarcelona_COVID_recerca

 

- Projecte SARS-CoV-2 Inhibition, Host Selection and Next -Move Prediction. Mitjançant l’ús de High-Performance Computing, finançat per l’Instituto de Salud Carlos III en el marc de la convocatòria “Expressions d’interès per al finançament de projectes de recerca sobre SARS-Cov-2 i malaltia de la Covid-19 (IP Dr. Modesto Orozco).

- 2019 Rapid interaction profiling of drug-nCoV for deep-network-based repurpose learning, finançat per H2020 (convocatòria H2020-SC1-PHE-CORONAVIRUS-2020). En col·laboració amb el Helmholtz Zentrum München (coordinador) i l’INSERM, aquesta acció té una durada de tres anys (IP Dr. Patrick Aloy).

- Preclinical development of innovative mRNA / MVA vaccines against SARS-CoV2 (COVARNA), que compta amb la implicació de la investigadora de l’IRB Barcelona Dra. ​​Núria López-Bigas. És un consorci liderat pel doctor Felipe Garcia de l'IDIBAPS, amb la participació dels socis UB, UPF, CNB-CSIC, Universitat de Santiago de Compostel·la i Université Libre de Bruxelles. El projecte ha obtingut dues fonts oficials de finançament: el DGRIS del Departament de Salut i l’ISCIII.

- ACE-2-derived peptide super-binders with enhanced efficacy for inhibition of SARS-COV-2 infection. Els Drs. Antonio Zorzano i Manuel Palacín van obtenir finançament a la convocatòria Fondo-Supera Covid CRUE-Santander en un projecte coordinat per la Universitat Pública de Navarra.

- El laboratori del Dr. Patrick Aloy Patrick Aloy va iniciar una col·laboració amb el grup Amazon Search Science and AI per desenvolupar una eina informàtica que utilitza intel·ligència artificial que accelerarà la cerca de drogues contra el COVID-19.

Gràcies!

Volem donar les gràcies a totes les persones que van contribuir als nostres èxits el 2020.
La nostra esperança és aportar avenços biomèdics a la societat.
El nostre objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones.

dona

subscriu-te