• Aumenta el tamaño del texto
 • Disminuye el tamaño del texto
 • Imprimir

Notícies IRB Barcelona - Institucionals

La Fundació CatalunyaCaixa i l’IRB Barcelona engeguen el programa “Bojos per la Biomedicina”

24 estudiants de batxillerat seleccionats entraran en un programa que els permetrà aprofundir en les ciències de la vida.

2 Octubre 2012

Fins al 31 d’octubre romandrà obert el període d’inscripció a aquesta nova iniciativa, adreçada a tots els estudiants de primer curs de batxillerat interessats en les ciències de la vida.

“Bojos per la Biomedicina” és una nova iniciativa organitzada per l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona), amb el suport de la Fundació CatalunyaCaixa. S’adreça als estudiants de primer de batxillerat que tinguin interès i mostrin aptituds en el camp de les ciències biomèdiques. El curs tindrà un any de durada -de gener a desembre de 2013- i tindrà lloc durant 18 dissabtes, en els que es tractaran 12 temes científics actuals, que van des de la biologia cel·lular i molecular fins a la biologia estructural i computacional i la química.

A través d'aquesta nova iniciativa, els estudiants tindran l'oportunitat d'aprofundir en la teoria i les tècniques científiques en el camp de la biomedicina. Treballaran juntament amb investigadors per experimentar com es fa ciència en un centre de recerca internacional, els permetrà guanyar experiència pràctica en les últimes metodologies d'avantguarda, així com posicionar-se per a una possible carrera professional en les ciències de la vida.Les sessions es faran als laboratoris de l'IRB Barcelona i a l'OpenLab del Parc Científic de Barcelona.

Per a participar en aquest curs serà necessari passar un procés de selecció on es valorarà l’expedient acadèmic, les recomanacions del professorat, una carta de motivació i una entrevista personal.

L’IRB Barcelona col·labora amb altres iniciatives de la Fundació CatalunyaCaixa com el Programa Professors i Ciència o el Programa Joves i Ciència. El Programa Professors i Ciència té per objectiu contribuir a millorar la formació científica del professorat de secundària a través de jornades de formació als principals centres de recerca de Catalunya. El Programa Joves i Ciència, de tres anys de durada, té per objectiu fomentar vocacions científiques entre joves estudiants de secundària.

“Bojos per la Biomedicina” estarà obert a 24 estudiants, serà totalment gratuït i s’impartirà en anglès.

Més informació i inscripcions a BOJOS PER LA BIOMEDICINARecerca de notícies

Recerca de notícies

Gabinet de premsa

 • Sònia Armengou
  Relacions amb els mitjans de comunicació
  Tel:+34 93 403 72 55
  Fax:+34 03 403 71 14
  sonia.armengouarrobairbbarcelona.org
Trustees:
 • Generalitat de catalunya
 • Generalitat de catalunya. Salut
 • Universidad de Barcelona
 • Fundación BBVA

Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona)

Parc Científic de Barcelona Parc Científic de Barcelona

C/ Baldiri Reixac 10
08028 Barcelona - Espanya
Tel: +34 93 402 02 50 | Fax: +34 93 403 71 14
infoarrobairbbarcelona.org