IRB_Dream & Evomet,

Equip i Talent
/Formació

El novembre de 2020, l'Institut de Recerca en Biomedicina (IRB Barcelona) va obrir una convocatòria internacional extraordinària, amb el suport de projectes europeus i nacionals, que ofereix fins a 20 beques de 4 anys de durada per a investigadors predoctorals.

Es van buscar llicenciats altament motivats en disciplines científiques amb experiència al laboratori i bons expedients acadèmics.

IRB_Dream, un programa COFUND Marie Skłodowska-Curie

Cinc de les places de doctorat ofertes, estan emmarcades en el projecte europeu IRB_Dream, del programa COFUND Marie Sklodowska-Curie. Es tracta de places adreçades a investigadors predoctorals que no hagin passat més de 12 mesos a Espanya en els últims 3 anys. Amb això es pretén fomentar la mobilitat dels joves científics.

Els programes COFUND (cofinançament de programes regionals, nacionals i internacionals) proporcionen a les organitzacions suport financer per als plans de formació i desenvolupament professional d'investigadors.

 

EVOMET, formant investigadors de la metàstasi

En el marc del projecte EVOMET, concedit en la convocatòria Innovative Training Networks Marie Skłodowska-Curie Actions de la Comissió Europea, l'IRB Barcelona va ofertar 2 places per formar els futurs investigadors de la metàstasi. L’objectiu és que apliquin el coneixement generat en la investigació fonamental a la recerca de solucions terapèutiques. Aquestes dues places estan assignades al laboratori de Control de Creixement i Metàstasi del Càncer, que lidera Roger Gomis, qui coordina el projecte.

El consorci EVOMET està format per 13 institucions internacionals que inclouen algunes de les millors institucions acadèmiques, clíniques i industrials en investigació del càncer i la metàstasi d'Europa, i compta amb un finançament de 4 milions d'euros i una durada de quatre anys.

 

Investigació de l'últim ancestre comú dels eucariotes, finançat per la Gordon and Betty Moore Foundation

Una última plaça de doctorat serà finançada a través del projecte d'investigació "Relative Timing and Modularity in The Path to the Last Eukaryotic Common Ancestor" que la fundació americana Gordon and Betty Moore Foundation ha concedit a l'investigador ICREA de l'IRB Barcelona i el Barcelona Supercomputing Center Toni Gabaldón, que lidera el laboratori de Genòmica Comparativa.

Gràcies!

Volem donar les gràcies a totes les persones que van contribuir als nostres èxits el 2020.
La nostra esperança és aportar avenços biomèdics a la societat.
El nostre objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones.

dona

subscriu-te