PREMIS

Equip i Talent
/Premis

L'any 2020, diversos científics de l’IRB Barcelona han estat reconeguts a través de diferents premis. Aquí en destaquem quatre:

La Dra. Núria López Bigas ha estat guardonada amb el “IX Premio Nacional de Investigación en Cáncer Doctores Diz Pintado” per la seva trajectòria professional. El jurat va destacar la rellevància i l'impacte del treball de la Dra. López-Bigas, centrat en la genòmica i amb àmplies aplicacions en la medicina personalitzada. La investigadora és la primera dona científica a obtenir aquest premi.

El Dr. Antoio Zorzano va obtenir el premi ICREA Acadèmia 2020 per part la Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA), distinció que també va rebre el 2014. Aquest reconeixement té com a objectiu contribuir a la intensificació de la recerca realitzada per professors universitaris que es troben en una fase completament activa i expansiva de la seva carrera investigadora.

El Dr. Salvador Aznar-Benitah, guardonat amb el Premi Liliane Bettencourt de Ciències de la Vida. Aquest premi s’atorga a investigadors europeus menors de 45 anys que són reconeguts per la comunitat científica i que duen a terme projectes especialment prometedors.

El Dr. Manuel Serrano va se distingit amb el 48è Premi Leopold Griffuel a la investigació fonamental sobre el càncer per les seves importants contribucions al camp de la biologia cel·lular i, en particular, a la comprensió de l’oncogènesi i la plasticitat cel·lular.

Gràcies!

Volem donar les gràcies a totes les persones que van contribuir als nostres èxits el 2020.
La nostra esperança és aportar avenços biomèdics a la societat.
El nostre objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones.

dona

subscriu-te