PREMIS

Equip i Talent
/Premis

L'any 2020, diversos científics de l’IRB Barcelona han estat reconeguts a través de diferents premis. Aquí en destaquem quatre:

El Dr. Eduard Batlle va rebre el Premi Rei Jaume I, com a reconeixement a la seva trajectòria i les seves importants aportacions a la investigació del càncer de còlon i, en particular, a l'estudi de les cèl·lules mare cancerígenes i de com faciliten l'evasió del sistema immunitari.

La Dra. Eulàlia de Nadal, ha estat guardonada amb el Premi ICREA Acadèmia 2020 de la Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA) que permetrà dedicar més temps a les activitats de recerca. La Dra. de Nadal centrarà la seva investigació en l'estudi de la regulació transcripcional en resposta a l'estrès, caracteritzant-ne l'heterogeneïtat, així com identificant noves modificacions de les histones.

El Dr. Toni Gabaldón ha estat elegit nou membre de l'EMBO. L'EMBO, formada per més de 1.800 investigadors de primera línia, és una organització que promou l'excel·lència a les ciències de la vida a Europa i fora. Els nous membres són proposats i elegits pels membres actuals de l'EMBO; no és possible sol·licitar ser-ne membre.

Gràcies!

Volem donar les gràcies a totes les persones que van contribuir als nostres èxits el 2021.
La metàstasi continua sent responsable del 90% de les morts
relacionades amb el càncer i el nostre compromís per acabar-hi és més fort que mai.

dona

subscriu-te