Gate2Brain - Subvenció EIC Accelerator

L’spin-off de l'IRB Barcelona ​​Gate2Brain ha rebut una subvenció del Programa EIC Accelerator. Dirigit pel Consell Europeu d'Innovació (EIC), el programa EIC Accelerator dona suport a les petites i mitjanes empreses (PIME), en particular a start-ups i spin-offs, per desenvolupar i escalar tecnologies que suposen canvis de paradigma. La iniciativa, que abasta 17 països, es distingeix per tenir un 15% de propietat de gènere femení en de les empreses premiades.

 
Segons la Dra. Meritxell Teixidó, consellera delegada de Gate2Brain, els 2,5 milions d'euros concedits a l'empresa a través d'aquest programa contribuiran a l’avenç a pel que fa a les pistes reguladores preclíniques del seu compost G2B-00. Aquesta investigació se centra en tumors cerebrals amb barreres intactes.

 

Per a més informació, vegeu: https://www.irbbarcelona.org/ca/news/innovacio/gate2brain-rep-25-milions-deuros-de-financament-desenvolupar-una-tecnologia-que

Gràcies!

Volem donar les gràcies a totes les persones i institucions que han fet del 2022 un any excepcional. Gràcies a les seves aportacions, la nostra ciència està donant lloc a importants avenços en biomedicina que tenen un impacte creixent en la vida de les persones. També volem donar les gràcies a totes les persones i organitzacions que s’han sumat al Repte Metàstasi.

Cada donació, cada esdeveniment, cada llegat, ens ajuda a acostar-nos un pas més al nostre objectiu de frenar la metàstasi.

dona