Public speaking

La reunió anual d'Evomet va tenir lloc a Barcelona al novembre i va comptar amb seminaris, tallers formatius i activitats de networking.

Enable

Organitzades fins ara per estudiants de doctorat i investigadors postdoctorals de l'IRB Barcelona, ​​RIMLS, CPR i SEMM, les jornades ENABLE seran finançades per FEBS i IUBMB, que garanteixen la continuïtat de futures trobades. Les conferències de 2022, 2023 i 2025 se celebraran a Europa mentre que l'esdeveniment de 2024 es farà fora d'Europa. Finançat pel programa Science with and for Society d'Horitzó 2020, ENABLECARES oferirà formació d'alt nivell en ciència oberta, emprenedoria i altres habilitats transferibles rellevants a joves científics d'Europa. A partir de l'experiència del Departament d'Innovació de l'IRB Barcelona i de la Universitat Radboud en emprenedoria i ciència oberta, ENABLECARES implementarà dos plans d'estudis de formació en aquestes assignatures (nodes) als quatre socis mitjançant estratègies de cocreació i Train-the-Trainers.

biomed

L’IRB Barcelona i la Fundació BBVA han organitzat la Conferència Barcelona Biomed Cèl·lules Mare i Càncer amb la participació d’experts internacionals.

El paper de les cèl·lules mare del càncer constitueix una de les línies de recerca més rellevants al món en la lluita contra la malaltia.

La conferència internacional ha aportat noves dades sobre com vèncer la resistència a la quimioteràpia i prevenir les metàstasis.

Awards

L'any 2020, diversos científics de l’IRB Barcelona han estat reconeguts a través de diferents premis. Aquí en destaquem quatre:

Gràcies!

Volem donar les gràcies a totes les persones que van contribuir als nostres èxits el 2021.
La metàstasi continua sent responsable del 90% de les morts
relacionades amb el càncer i el nostre compromís per acabar-hi és més fort que mai.

dona

subscriu-te