La Dra. López-Bigas, el Dr. Ferran Muiños i el Dr. González-Pérez reben elPremi Ciutat de Barcelona 2021

La Dra. Núria López-Bigas, el Dr. Ferran Muiños, i el Dr. Abel González-Pérez, tots tres del laboratori de Genòmica Biomèdica, van ser guardonats amb el Premi Ciutat de Barcelona 2021 en la categoria de Ciències de la Vida. El premi distingeix el potencial de BoostDM, un mètode computacional que van desenvolupar que identifica les mutacions del conductor per a cada tipus de càncer.
El seu treball pretén accelerar la investigació del càncer i proporcionar eines que ajudin els oncòlegs a triar el tractament més adequat per a cada pacient. El jurat ha reconegut la seva contribució a l'avenç del coneixement fonamental del càncer i la importància del seu estudi per a l'avenç transversal en diverses disciplines de recerca bàsica.
 


Per a més informació, vegeu: https://www.irbbarcelona.org/ca/news/institucionals/premi-ciutat-de-barcelona-2021-la-dra-nuria-lopez-bigas-el-dr-ferran-muinos-i

Gràcies!

Volem donar les gràcies a totes les persones i institucions que han fet del 2022 un any excepcional. Gràcies a les seves aportacions, la nostra ciència està donant lloc a importants avenços en biomedicina que tenen un impacte creixent en la vida de les persones. També volem donar les gràcies a totes les persones i organitzacions que s’han sumat al Repte Metàstasi.

Cada donació, cada esdeveniment, cada llegat, ens ajuda a acostar-nos un pas més al nostre objectiu de frenar la metàstasi.

dona