IRB Barcelona.

La medicina

del futur comença aquí.

La recerca biomèdica millora la nostra qualitat de vida. Ajuda els nostres científics joves a iniciar la seva carrera per començar a treballar avui en els descobriments de demà.

Coneix la receptora de la beca IRB Barcelona “Futur” 2017.

Dona

Moltes gràcies a totes les persones i entitats que donen suport a aquesta campanya. Els fons recollits contribueixen a la carrera científica dels investigadors joves de l’IRB Barcelona.

Sigues part del Futur

Dona ara

Les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes podeu participar d’una manera molt especial. Porteu el valor de la recerca biomèdica a la classe dels vostres fills.

Coneix el Futur

Coneix els investigadors joves de l’IRB Barcelona.

El camí al descobriment

Elena Meléndez, estudiant de doctorat
Receptora beca IRB Barcelona “Futur” 2017
Laboratori de Plasticitat Cel·lular i Malaltia

“Moltes gràcies a les persones que reconeixen la importància de la ciència i li donen suport amb les seves donacions altruistes. Per mi són un exemple a seguir.”

Camí cap al descobriment

Curiositat, ganes d’entendre com funciona el món, passió per descobrir, imaginació, creativitat. Són característiques naturals dels nens, que conserven intactes tots aquells que triaran esdevenir científics

L’IRB Barcelona brinda a aquest joves inquiets un entorn on potenciar el seu talent per fer recerca d’excel·lència amb el guiatge i estímul de reconeguts investigadors, amb accés a nombroses activitats i serveis científics del més alt nivell i col·laborant amb científics d’arreu del món.

En aquestes condicions úniques, els investigadors inicien una carrera plena de dedicació, esforç, il·lusió i perseverança en l’estudi de malalties com el càncer i la metàstasi, la diabetis, l’Alzheimer i les malalties minoritàries, entre d’altres.

Donem suport ara als investigadors joves per assegurar els descobriments que ens duran cap a la medicina de demà.

Col·labora pel seu, el nostre FUTUR.

Infografia: Ilaria Vescovo

L’IRB Barcelona és un centre de recerca de primer nivell dedicat a la investigació sobre qüestions fonamentals de la salut i de les malalties humanes. Un equip de més de 400 persones i 35 nacionalitats treballem amb l’objectiu de contribuir a la ciència biomèdica i millorar la qualitat de vida de les persones a través de la recerca d’excel·lència.

Coneix l'IRB Barcelona

Institute for Research in Biomedicine
(IRB Barcelona)

The Barcelona Institute of Science and Technology

donations@irbbarcelona.org

Parc Científic de Barcelona
Baldiri Reixac 10
08028 Barcelona – Spain