IRB Barcelona.

La medicina

del futur comença aquí.

La recerca biomèdica millora la nostra qualitat de vida. Ajuda els nostres científics joves a iniciar la seva carrera per començar a treballar avui en els descobriments de demà.

Moltes gràcies!

Moltes gràcies a totes les persones i entitats que han donat suport a la nostra campanya.

Els fons recollits contribuiran a la creació de la beca de doctorat IRB Barcelona Futur, que farà possible que un investigador jove comenci la seva carrera científica a l’IRB Barcelona.

Properament us presentarem la persona beneficiària d’aquesta primera edició.

Si encara no heu fet la vostra donació, col·laboreu ara!

Les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes podeu participar d’una manera molt especial. Porteu el valor de la recerca biomèdica a la classe dels vostres fills.

Camí cap al descobriment

Curiositat, ganes d’entendre com funciona el món, passió per descobrir, imaginació, creativitat. Són característiques naturals dels nens, que conserven intactes tots aquells que triaran esdevenir científics

L’IRB Barcelona brinda a aquest joves inquiets un entorn on potenciar el seu talent per fer recerca d’excel·lència amb el guiatge i estímul de reconeguts investigadors, amb accés a nombroses activitats i serveis científics del més alt nivell i col·laborant amb científics d’arreu del món.

En aquestes condicions úniques, els investigadors inicien una carrera plena de dedicació, esforç, il·lusió i perseverança en l’estudi de malalties com el càncer i la metàstasi, la diabetis, l’Alzheimer i les malalties minoritàries, entre d’altres.

Donem suport ara als investigadors joves per assegurar els descobriments que ens duran cap a la medicina de demà.

Col·labora pel seu, el nostre FUTUR.

Infografia: Ilaria Vescovo

Els nostres col·laboradors

L’IRB Barcelona dóna les gràcies a les empreses que han col·laborat en aquesta campanya.

Moltes gràcies per fer-nos confiança!

L’IRB Barcelona és un centre de recerca de primer nivell dedicat a la investigació sobre qüestions fonamentals de la salut i de les malalties humanes. Un equip de més de 400 persones i 35 nacionalitats treballem amb l’objectiu de contribuir a la ciència biomèdica i millorar la qualitat de vida de les persones a través de la recerca d’excel·lència.

Coneix l'IRB Barcelona

Institute for Research in Biomedicine
(IRB Barcelona)

The Barcelona Institute of Science and Technology

donations@irbbarcelona.org

Parc Científic de Barcelona
Baldiri Reixac 10
08028 Barcelona – Spain