Francesc Posas, director of IRB Barcelona.
Francesc Posas i Modesto Orozco

A l'abril de 2019, la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, va lliurar el premi ICREA Acadèmia 2018 a Francesc Posas, director de l'IRB Barcelona i cap del laboratori de senyalització cel·lular, i a Modesto Orozco, cap del laboratori de modelatge molecular i bioinformàtica.

José Picón (Fundación Tatiana Pérez de Guzmán el Bueno-FTPGB), Ángel Carracedo, César Nombela (Fúndación Carmen y Severo Ochoa-FCSO), Salvador Aznar (IRB Barcelona), Rosa Menéndez (CSIC), César de Haro (FCSO) y Alvaro Matud (FTPGB)
Salvador Aznar Benitah

El jurat va decidir per unanimitat premiar Salvador Aznar Benitah en reconeixement al seu treball amb cèl·lules mare adultes, i la relació d'aquestes amb els ritmes circadians o la metàstasi, així com per la seva recent activitat empresarial.

El guardó reconeix la recerca d'excel·lència en bioquímica i biologia molecular realitzada principalment a Espanya.

Gràcies!

Volem agrair a totes les persones i organitzacions que han contribuït a fer possible el nostre propòsit: aportar avenços biomèdics a la societat i així, millorar la qualitat de vida de les persones.

donar

subscriu-te

Foto de fons: Cèl·lules mare de càncer de pell per estudiar processos biològics relacionats amb diferents tipus de càncer i metàstasi. Lorenzo Rinaldi, Alumni.