Salvador Aznar Benitah rep el premi Constantes y Vitales a la Investigación biomédica y la Prevención en salud

Compromesos amb La nostra gent
/Premis

Salvador Aznar Benitah ha estat premiat en la categoria “Jove Talent en Recerca Biomèdica”. 

Constantes y Vitales, la campanya de Responsabilitat Corporativa impulsada per laSextaFundación AXA, ha atorgat a l'investigador ICREA Salvador Aznar Benitah, cap del Laboratori de Cèl·lules Mare i Càncer de l'Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona), el Premio Joven Talento en Investigación Biomédica, dotat amb 100.000 euros per garantir la continuïtat de la seva recerca.

El grup liderat per Aznar Benitah treballa en diferents línies de recerca, totes elles centrades en l'estudi de les cèl·lules mare adultes, com la relació d'aquestes amb els ritmes circadians o la metàstasi.

Constantes y Vitalesdestaca la seva trajectòria científica excepcional, acreditada pels les seves més de 30 publicacions com a investigador principal en revistes de prestigi internacional com NatureScience Cell.

Diana Domínguez, estudiant de doctorat al Laboratori de Cèl·lules Mare i Càncer, ha recollit el premi en representació del guardonat de mans de Silvio González, conseller delegat d'Atresmedia, en un acte celebrat a Madrid i conduït per Mamen Mendizábal, ambaixadora de la iniciativa.

Els Premios Constantes y Vitales a la Investigación biomédica y la Prevención en salud busquen potenciar, posar en valor i enfortir la tasca investigadora dels científics a Espanya, així com donar reconeixement a les accions de prevenció en salut.

 

Gràcies!

Volem agrair a totes les persones i organitzacions que han contribuït a fer possible el nostre propòsit: aportar avenços biomèdics a la societat i així, millorar la qualitat de vida de les persones.

donar

subscriu-te

Foto de fons: Cèl·lules mare de càncer de pell per estudiar processos biològics relacionats amb diferents tipus de càncer i metàstasi. Lorenzo Rinaldi, Alumni.