hero

Memòria anual 2020

L’any en què la ciència va marcar la diferència

Mouse Scroll

2020 en xifres

book

73,30%

Publicacions en revistes del D1

coins

26,9M€

Pressupost

microscope

26

26 Grups de recerca

Recerca

book

206

publicacions científiques

Aquest any hem realitzat importants descobriments sobre malalties com el càncer i l’envelliment i hem desenvolupat potents eines i tècniques per accelerar la investigació.

Covid-19

test tube

La pandèmia que encara vivim representa un repte important per a la societat a tots els nivells. En aquest context d’incertesa, l’IRB Barcelona ha posat al servei del públic allò que millor sap fer: recerca d’avantguarda.

Projectes científics

medal

13,9M€

FINANÇAMENT EXTERN

Importants projectes finançats per entitats públiques i privades, a través de convocatòries competitives i no-competitives, contribueixen a mantenir el compromís de l'Institut amb l'excel·lència en investigació. Aquests són alguns dels projectes més notables concedits l’any  2020.

Innovació

building

5

spin-offs actives

La investigació d'excel·lència actua com a motor per al benestar de la nostra societat. Les nostres tecnologies i spin-offs han seguit emergint i evolucionant, generant un gran valor

Participació ciutadana

microphone

13K

persones a les quals hem arribat a través d’activitats de divulgació

En compliment estricte de les mesures sanitàries imposades per la pandèmia, hem adaptat les nostres iniciatives de divulgació i participació ciutadana, afavorint esdeveniments i cursos combinats en línia. Les activitats en línia ens han permès arribar al gran públic obrint noves vies de participació.

speaker

1.512

IMPACTS IN THE MEDIA

Els nostres descobriments científics, així com els nostres projectes estratègics o el talent que sustenta l’Institut, han generat un gran interès en els mitjans de comunicació. La nostra presència a revistes especialitzades i generals, mitjans de comunicació en línia i programes de televisió i ràdio ha estat constant durant tot l'any.

Recaptació de fons

logo icon

€1.8 M

Recaptats des del començament del Repte Metàstasi

Atès que la metàstasi continua sent responsable del 90% de les morts relacionades amb el càncer, el repte de l'IRB Barcelona de reunir persones i organitzacions per donar suport a la investigació sobre la metàstasi ha arribat a més de 6.700 persones des del seu llançament. La societat, amb gran generositat, no ha dubtat a contribuir al repte mitjançant donacions puntuals o periòdiques, organitzant esdeveniments de recaptació de fons, incloent l’IRB Barcelona en el seu llegat, així com altres iniciatives.

Gràcies!

Volem donar les gràcies a totes les persones que van contribuir als nostres èxits el 2020.
La nostra esperança és aportar avenços biomèdics a la societat.
El nostre objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones.

dona

subscriu-te