Skip to main content

Visita laboratoris 2023

15 Nov 23

El dimecres 15 de novembre obrim les portes de l’IRB Barcelona perquè visitis els nostres laboratoris de la mà dels nostres investigadors i investigadores.

T’esperem!

Presentació

Endinsa't als laboratoris de l'IRB Barcelona! En aquestes portes obertes descobriràs les instal·lacions de l'IRB Barcelona, formades per 28 grups de recerca i 8 plataformes científiques.


Els nostres investigadors t'explicaran de primera mà el seu dia a dia, quines recerques estan realitzant i les fites que han assolit.

Visites als laboratoris

A cada visita t'explicarem què investiguem a l'IRB Barcelona i podràs visitar dos dels nostres laboratoris. Aquestes són les franges horàries:

  • 16:00h
  • 17:00h
  • 18:00h
  • 19:00h

Per fer la visita es necessari reservar plaça en el formulari d’inscripció. Recorda avisar-nos si al final no pots venir, perquè la teva absència no generi cap problema de gestió. 

 

Image

 

Localització

Entrada: IRB Barcelona Parc Científic de Barcelona Edifici Cluster-II
C/ Baldiri Reixac, 10, 08028 Barcelona

Metro: Línia verda (L3) Palau Reial o línia blava (L5) Collblanc.

AparcamentPCB Parking

 

 

 

 

 

Inscripció

 

Visites per persones adultes

Només queden 10 places disponibles

Protecció de dades personals 

Responsable del Tractament: Fundació Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona).Delegat/ada de Protecció de Dades: dataprotection@irbbarcelona.org. Finalitat: gestionar la teva participació en l'esdeveniment i informar-te per qualsevol mitjà d'altres qüestions relacionades amb l’IRB Barcelona. Legitimació: Consentiment i execució de contracte. Les sol·licituds relatives als drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació del tractament i oposició al tractament han de dirigir-se a: dataprotection@irbbarcelona.org. Durant els esdeveniments es capten imatges i vídeos panoràmics per a la posterior difusió en mitjans propis i de tercers. Per a obtenir informació sobre la nostra política de privacitat, prem aquí.